Asiakkaat ovat meille sydämen asia ja näytön paikka - jotta yritys itse voi keskittyä ydinliiketoimintaansa.

Tapiola Toimii ry:

Mukana rakentamassa uutta ja suomen upeinta "ulkoilma kauppakeskusta". Tapiola on uudistuva kävelykeskusta, jossa asukkaat, asiakkaat ja yrittäjät kohtaavat. Toiminnan johtaminen markkinonitipäällikkönä sekä tapahtumien koordinointia jo vuodesta 2012 alkaen.

Stockmann Markkinointitoiminnot Pitäjänmäki:

Hullut Päivät -kampanjassa mukana yli neljän vuoden ajan! Projektin johtaminen ja tuotannon vetäminen.

Exclusive Wear Service:

Ainutlaatuinen Pesula joka vastaa yritysten työntekijöiden vaatehuollosta, jo vuodesta1998 lähtien! Markkinoinnin suunnittelu, nettisivujen uudistaminen, uutiskirjeiden ja kyselyjen teot sekä CRM-järjestelmän kehitys yrityspalvelu-pesulalle.

Delux Clean Pesulapalvelut:

Uuden pesulaketjun brändin kehittäminen, perusteellinen imago-uudistus, markkinointipäällikön tehtävät, rekrytointi, myymälän ilmeen suunnittelu, media-ilmoitukset, markkinointimateriaalien suunnittelu, logo- ja myymälä-teippaukset, CRM-järjestelmän perustaminen ja konseptointi, kanta-asiakas -prosessin jalkautus, sopimusten kilpailutus, nettisivuston perustaminen ja sähköisen työympäristön kehittäminen.

ESTRADA Espoon musiikki- ja tanssikoulu:

Draivikasta menoa Espoossa vauhdittamassa E-viestimarkkinonnilla!

Detail Oy / Roy:

Menestyvän mainostoimiston apurina, jonka erikoisalana on asiakas- ja jakelutiemarkkinointi. Passi ja hammasharja mukana!

Aboma Control:

Asiakaslähtöinen ja palveleva tilitoimisto Espoossa. Loimme Abomalle uudet nettisivut sekä toimivat markkinointi-ideat.

Fysioacusa:

Helsingin Rusekasuolla sijaitseva hieronta-alan yritys, jossa saa monipuolista ja ammattitaitoista hierontaa. Pro-Resurssi toimeksianto, markk.päällikkö toimenkuvana. Sivustojen ja imagon uudelleenlanseeraus ja freesaus, markk. materiaalien luominen sekä myynnin kehitystyöt.

Tapiolan tennispuisto:

Espoon tunnetuimpia tenniskeskuksia, jossa on ensiluokkaiset kentät ja klubimaiset tilat keskellä Tapiolaa. Tapiolan Tennispuiston uusien nettisivujen tekeminen, ilmeen uusiminen sekä konsultointityöt.

TMG Consulting/ Areena Aitio 267 -sivut:

TMG Consuting tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia, kehittämistä sekä talousneuvontaa. Advanssi Oy lanseerasi yrityksen sijoituskohteen, Aitio Areena 267:n markkinointisivut, myyntikampanjat sekä muut markkinointimateriaalit.

Kehonhuoltajat:

Kokonaisvaltaiseen kehonhoitoon ja fysioterapiaan erikoistuneelle palveluyritykselle uudistettu yritysilme, hinnastot, nettisivuston muokkaus ja ylläpito, henkilövalokuvaus sekä markkinointi.

Lisäksi:

Autokoulu ProWay, Shirute Oy, HT-Medical... monia muita mieluisia yhteistyöprojekteja!


KONSULTOINTIKARTOITUKSET:

  • Polttoainekaupan ja energiaratkaisujen alalla toimiva kansainvälinen holding-yritys
  • Tekniikan innovaatioita liiketoiminnaksi edistävä valmennus/coaching-yritys
  • Palveluprosesseja kehittävä, alan huippuasiantuntijoista koostuva ICT-alan yritys

YHTEISTYÖPROJEKTI ammattikorkeakoulu-oppilaitoksen kanssa: yhteistyönä tuotettu laaja bränditutkimus Helsinkiläiselle Design-hotellille.

LUENTOESITYSMATERIAALIEN täydellinen uudistus ja kirjaesittelyt digitaalisessa muodossa tunnustetulle nuorisokasvatuksen ja lastenpsykiatrian asiantuntijalle: useita Powerpoint- ja Word-pohjia.

Yhteistyökumppaninamme mm.

hurja_pieni.png